Забавна игра "Заек"

Наличност: На склад
Кат. №
50914
Забавна игра "Заек" /линия с шаблончета/.
Разнообразие от цветове.
Цената е за 1 брой.
Този продукт е нов вид игра, която помага за развитието на креативността на децата и е отличен учител при упражняване и покриване на естетически стандарти. Но преди всичко помага да се развият качества като съсредоточеност, координация и търпение.
Този занимателен комплект се състои от 6 части, които позволяват десетки хиляди различни комбинации на разположение и организация на чертаене.
Например: изберете едно от двете големи кръгчета на фигурката. Както ще забележите самата фигура е наполовина заек и наполовина костенурка. В предната част (на заека) се намира кръгче с картинка на заек, а в задната част (костенурка) се намира плодче. Вземете кръгчетата със зайчето и с плодчето и ги поставете едно върху друго. Вземете лист хартия и молив. Изберете си дупчица на разположените вече едно върху друго малки кръгчета, поставите молива в нея и започнете да очертавате по този начин в един от големите кръгове на фигурката. Важно условие е да правите пълни кръгове, като етапно сменяте молива в дупчиците на малките кръгчета. Играта позволява след това децата сами да оцветят нарисуваните от тях красиви рисунки и най-важното позволява да се забавляват дори и сами, докато творят.
За деца над 3+ години.
Размер на опаковката - 29 см. х 16 см.

Този уеб-сайт е предназначен за Вас търговци, Вие, които притежавате поне един от долу-посочените статуси:

1. Притежавате действащ търговски обект за търговия с детски и подаръчни стоки, стоки за дома, цветарски пособия и декорации и/или други сходни дейности.

2. Извършвате покупка с цел препродажба на горепосочените стоки.

3. Притежавате електронен магазин и извършвате електронна търговия с горепосочените видове продукти.

Ако сте такъв и желаете да получите достъп и повече информация за цените на нашите продукти, то тогава Ви е необходима Регистрация.