Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Регистрация и поръчка

Как да се Регистрирам?

Моля, изберете от менюто - поле "Регистрация" и попълнете вярно on-line електронната форма за регистрация. След като се регистрирате успешно, ще се свържем с Вас по телефон или чрез изпращане на съобщение до Вашата електронна поща, с цел потвърждение, което ще осигури достъпа Ви до цените в сайта. Когато сте получили достъп, Вие вече сте в състояние да извършвате поръчки към нас.

Как да поръчам?

Подаването на заявка за покупка се осъществява чрез последователното извършване на следните действия:

1. Определяне на вида и количеството на стоката и потвърждение на заявката чрез натискане на виртуален бутон "Купи", обозначен срещу съответна стока;

2. Преглед на "виртуалната пазарска кошница" и възможност за промяна на посочените количества и видове избрани стоки, както и частично или цялостно нулиране на избраните до момента продукти. Процесът на заявката продължава след натискане на бутона "Продължи към разплащане"

3. Преглед на информацията за доставка (възможност за промяна на адреса за доставка, посочване на удобно време за доставка и определяне на допълнителни условия към заявката в полето "Специални инструкции или забележки по поръчката");

4. Приемане и съгласие с посочения начин на плащане – при доставката на стоката (стоките) чрез куриер с наложен платеж на продажната цена на стоката.

5. Повторно потвърждение на заявката от бутона "Направи поръчка".

Заявката за покупка на стока от уеб-сайт „Космополис” ООД се счита за извършена след натискане на бутона "Направи поръчка". Ако желаете да намерите определен артикул, моля, използвайте бутона "ТЪРСИ", за да го откриете по точен код или по име. Всички цени на Стоките на сайта са крайни, обявени са в лева (BGN) с включено ДДС.