За нас

Фирма "Космополис" ООД е българска компания, член на БАДИ, която вече 20 години успешно развива дейност в сферата на Търговия на едро с Детски и Подаръчни стоки и Стоки за дома. Фирмата е вносител от Близкия и Далечен Изток и Европа и производител на Занимателни и образователни игри и Подаръчни стоки. Разполага със складова база за продажба на едро в град Стара Загора, където Винаги сте Добре дошли.

Тук искаме да изкажем Благодарност на нашите многобройни клиенти от цяла България, които активно сътрудничат с нас и се доверяват на нашата фирма като експерт на пазара.

За всички, които за първи път ни срещате и се питате: Защо да ни дадете Възможността да спечелим Вашето ДОВЕРИЕ и да бъдете наш дългосрочен партньор?

ИСКАМЕ ДА ВИ УВЕРИМ, ЧЕ:

1. Ние се радваме да помогнем за развитието на Вашия бизнес!

2. Ние полагаме всички усилия и правим всичко възможно работата с нас да донесе на нашите клиенти максимални успехи в бизнеса!

3. Ние не казваме на клиентите си колко сме добри, ние им го ПОКАЗВАМЕ, Защото знаем, че ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ получават ТОВА , което ЖЕЛАЯТ, единствено след като помогнат на всички около себе си да получат това, което те желаят!

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ?

Ние сме Щастливи да предложим на Вашето внимание огромно разнообразие от Детски и Подаръчни стоки и Стоки за дома.

Многогодишният ни опит в сферата на Търговия на едро ни е научил и ни е позволил да подберем Асортимент от повече от 5000 артикула на Привлекателни Цени, който се обновява ежедневно в зависимост от потребностите на пазара, сезонността и търсенето!

Част от нашата стока в категория Детски стоки разработваме под собствена търговска марка “Magic Toys”. Занимателните и образователни игри на български език, които с течение на годините непрекъснато развиваме и непрестанно обогатяваме с нови продукти се превръщат в емблема на компанията и завладяват вече четири години всички възрасти със своята магия.

Компанията насочва своите усилия към интензивно проучване на пазара и разбира нуждите на своите клиенти от ново и различно, не само в сектора на Детски стоки, но също и в този на Подаръчни.

Това е причината да разработим собствено производство на Серията Закачливи подаръци и Сувенири, които добиват все по-голяма популярност.

При провеждане на Промо-акции, рекламни кампании, фирмени и общински събрания с нарастващо търсене се увенчават произвежданите от нас Персонализирани Чаши и Магнити.

В ерата на бързо развиващите се технологии, компанията разбира Вашата нужда да бъде гъвкава и да Ви предостави възможността сами в удобно за Вас време и удобно за Вас място да заявявате към нас Вашите поръчки и да получавате Вашите заявки по най-удобния за Вас начин.

Този уеб-сайт е предназначен за Вас търговци, Вие, които притежавате поне един от долу-посочените статуси:

  1. Притежавате действащ търговски обект за търговия с детски и подаръчни стоки, стоки за дома, цветарски пособия и декорации и/или други сходни дейности.
  2. Извършвате покупка с цел препродажба на горепосочените стоки.
  3. Притежавате електронен магазин и извършвате електронна търговия с горепосочените видове продукти.

Ако сте такъв и желаете да получите достъп и повече информация за цените на нашите продукти, то тогава Ви е необходима Регистрация. Чрез Регистрация имате възможността да направите своята поръчка към нас.