Доставка и плащане

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ЗАЯВКА ЗА ДОСТАВКА

След получаване на поръчката наш представител ще се свърже с Вас, за да бъдат уточнени

  • наличност и специфика на заявените стоки:
  • при необходимост цветове и модели (някои от артикулите, показани в Уеб-сайта се предлагат в повече от един цвят или модел/вид)
  • в случай на изчерпан артикул – неговото заместване или автоматично отпадане
  • най-удобен и изгоден начин на доставка удобно за Вас място и време за получаване на доставката

  

Работно време за уточняване и потвърждаване на заявка е от Понеделник до Петък, от 8:30 до 17:30 часа

Заявки изпратени до 13:00 часа се обработват на същия работен ден

Заявки изпратени след 13:00 часа се обработват на следващия работен ден

Заявки изпратени през почивните дни или официални празници се обработват на следващия работен ден

  

НАЧИН НА ДОСТАВКА

"Космополис" ООД извършва доставка до всяко населено място на територията на България.

През изминалата една година, за наше огромно съжаление, бяхме принудени да сменим няколко пъти фирми. Причината за това бе провокирана от постоянно нарастващите техни цени, от месец Януари 2019 година, цените на използваните до момента куриерски услуги поскъпват още веднъж и то с драстичните приблизително 35 %. Дълго време търсехме алтернативни методи за да избегнем прилагане на метода на т. н. "Споделени пратки". Знаехме, че това увеличение ще рефлектира както върху нас, така и върху Вас, нашите клиенти, и усилията ни да задържим досегашният начин на работа дадоха резултат единствено в отлагане на неизбежното за изминалата 2018 година. Рязкото увеличени на цените на куриерските услуги е и причината, поради която молим Вас за разбиране, защото считано от Януари 2019 година фирмата ни променя минималният размер за безплатна доставка заявки до 300 лв., ще бъдат с фиксиран размер на доставката 4,99 лв. с ДДС. Всички заявки на стойност над 300 лв. ще бъдат с безплатна доставка! Уважаеми клиенти в момента сайта подлежи на обновяване и скоро всчико това ще бъде отразено в самата заявка. За повече информация и въпроси моля свържете се с нас на: (+359) 887 627 778. Благодарим Ви за разбирането,

Срокът за доставка зависи от графикът на на обслужване на фирма "Лео Експрес" на съответната зона, в която се намирате, конкретния час и ден на направената поръчка. Тези срокове за доставка започват да текат след като стоката бъде предадена на куриера. В случай че срокът за доставка се увеличи (поради причини от различно естество), ще бъдете своевременно уведомени.

Доставки не се извършват в събота, неделя и в официални празници.

  

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

  1. Наложен платеж - при получаване на стоката Вие заплащате сумата на куриер.
  2. По банков път - стоката ще бъде доставена след получаване на разплащането. Данните необходими за плащането ще бъдат посочени по време на Вашата заявка, както и в имейла за потвърждение на заявката.